Skip to content Skip to footer

Predikant GKv Grijpskerk-Niezijl

Address: Grijpskerk
Brief info

Mijn naam is Pieter Kars van de Kamp. Sinds mei 2016 ben ik predikant van de gemeente GKv Grijpskerk-Niezijl. In 1986 ben ik geboren in de stad Groningen en tot mijn zesde woonden wij als gezin in Hoogkerk. Na een studie Theologie in Kampen ben ik teruggekeerd naar het noorden. Vanaf het begin voel ik mij thuis in de gemeente en in het dorp Grijpskerk. Wat ik mooi vind aan het dorpsleven is de onderlinge betrokkenheid en de gezamenlijke inzet voor de leefbaarheid van het dorp.

Tijdens een van de tentdiensten in de feestweek aan de Poel heb ik Foelien leren kennen. Wij zijn in 2018 getrouwd en sindsdien wonen wij met haar zoon Jarik en hond Sjoerd in de pastorie aan de Groningerstraatweg. Sinds augustus 2019 is daar de kleine Rijk bijgekomen.

In mijn werk als predikant wil ik voor mensen graag een gids zijn voor het geloven in deze tijd. Neem gerust contact met mij wanneer je een vraag hebt, wilt reageren op een van de diensten of behoefte aan een gesprek, neem dan gerust contact op.

Op YouTube kan je kindmoment- en minipreken voor jongeren van mij vinden (zie hieronder). Daarnaast kan je ook mijn podcast volgen op Google Podcasts, iTunes en Spotify.