• Dit evenement is voorbij.

Kerkentour ‘Muziek in de Kerk’ in 2021-2022

18 maart / 08:00 - 19:30

Iedere avond verleent een lokaal koor haar medewerking aan het concert. Bovendien komt onze directeur Klaas Harink kort vertellen over het wereldwijde mission-werk dat Verre Naasten – samen met Nederlandse kerken – ondersteunt. De concerttour gaat op reis door heel Nederland en komt vast ook bij jou in de buurt. Je bent van harte welkom!

Het programma op die avond bestaat uit aan de éne kant koor- en samenzang (samen met Peter Wildeman (orgel), Marieke Bastiaan (viool) en Vocaal Ensemble Het Hoogeland).

Aan de andere kant zal het mission-werk wereldwijd aandacht krijgen dat Zuid Afrika Mission | Verre Naasten samen met de Nederlandse kerken

Studiefonds Kerkleiders
De opbrengst van het concert is dan ook voor een goed doel, namelijk voor het Studiefonds Kerkleiders van Verre Naasten.
(Zie voor entree gelden bijgevoegde poster)

Dit Studiefonds Kerkleiders voorziet in studiebeurzen voor jonge kerkleiders die zelf onvoldoende geld hebben om hun (theologie)studie te betalen. Ook hun familie en/of lokale kerk heeft niet de middelen om financieel bij te dragen.
Zij kennen de taal, cultuur en weten wat nodig is in hun land. Met kennis, ervaring en leiderschap werken zij op hun eigen plek aan de verspreiding van het woord van God, in woord en daad

• Elk concert begint om 20.00 uur (kerk open om 19.30 uur).
  • Je kunt in de voorverkoop een toegangskaart kopen op deze website. Een kaartje kost dan slechts €10! Je kunt in de voorverkoop voor maximaal 4 personen tegelijk een toegangskaart kopen.
  • Je kunt ook aan de deur een kaartje kopen, de toegang bedraagt dan €15. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

Datum:
Tijd: